Vi minnes....

mandag 15. oktober 2012

NM og Nordisk mesterskap i gjeting.

I helgen var det NM i gjeting i Alvdal. I år var det nytt opplegg, med innledende med 45 deltakere på to forskjellige baner, her gikk de 16 beste videre fra hver bane til lørdagens semifinale. Izi gikk et brukbart løp, og kom som nummer 9 på sin bane og var dermed videre til lørdagens semifinale. Lørdag gikk hun mye bedre syntes jeg, men jeg hadde det alt for travelt i singlingen, og dermed mistet vi 10 poeng her og ble akkurat slått ut av finalen på lik poengsum 175p av Arne Sand og Shep. Så vi endte opp på 17. plass til slutt.

Har visst ikke oppdatert fra Nordisk Mesterskap som gikk i Ørebro i Sverige, her var det fredag og lørdagens løp som kvalifiserte inn til finale, og Izi kom med til finalen. I finalen var det dobbelthent og sortering....hun krysset på 2. hent, og i sorteringen var sauene ute av ringen flere ganger, men vi endte likevel på en 8. plass, som hitill er den beste prestasjonen i gjeting.

Nå har linke til å kunne legge inn bilder kommet tilbake, under er MH testen til Leo. Skal se om jeg får laget en fellesliste over mh testene til kullet (ikke med det første, men etterhvert) nå som 5 av 6 i kullet er mh testet.