Vi minnes....

fredag 20. juli 2012

Stort oppmøte på gjeterhundtreningene i vår

Det har i vår vært godt oppmøte på treningene som jeg har hatt på Øra for Kiæråsen og Tunevannhunder, men nå blir det et lite opphold pga ferie. Regner med å starte opp igjen 16/8, så dere er alle vel møtt da.
Alle valpene i kull 5 (Tink/Birk) er nå kommet igang med gjetingen, og de ser alle ut til å jobbe fint med sauen, og de har fin avstand også. Hippi er naturligvis den som er kommet lengst, da hun jo har gjetet veldig fint fra hun var 3 mnd, Mayra er godt på gang, noe het, men går stort sett i fin bue rundt sauene (går best til venstre). Tingeling og Hege begynner så smått å forstå hvor de skal være i forhold til hverandre og sauene. Quila jobber på fin avstand, og virker ganske lydig. Zorro har bare vært to ganger på sau, men viser fine takter, så jeg håper å se mere til ham til høsten.
Mai og Liv har vært de mest trofaste på trening, og Mai går for det meste veldig fint, fin utgang og drivet begynner å komme seg. Carol har vært på flere treninger, men han går finest om jeg eller Janna går med han, han er ganske ulydig, og må domineres om han skal legge seg på kommanda.