Vi minnes....

søndag 17. juni 2012

Norge på langs...

Hatt en travel uke, vært i Tromsø og hentet ny bruktbil, en Toyota HiLux. På tur hjemove var jeg innoog hilste på Frk 9Tro, Bella og Max.
Annev og Mrg areth  hadde satt opp fint rundkve, men sauene va,r veldi, g springete Mog søkte gjere hele tden, så mye av tiden gikk med til å prøve å få sau ene ol ige og til å holdei seg mot midten av kve. Begge to gikk ganske bra når sauene holdt seg klar av gjerdet, og var lett å korrigere om de gikk for nære. De skal prøve å få igang jevnlige treninger, gleder meg til å følgevidre utvikling.
Lone har hatt Bella på sau noen gange, hun er intens, og skjermer når sauene er rolige, fikk se henne på sauer som var veldig springete hos Stein Svedal, blir morro å følge hennes utvikling, de er jo ennå ikke 6 mnd, så Lone skal vektlegge lederskapstrening fremmove:-)

Max går det flott med, han har allerede funnet seg godt til rette hos Guro. Han er skeptisk til flere av de folkene han har møtt, men takler kuene fint, og har hatt flere fine treningsøkte på sau. Han har virkelig havnet på et flott sted, både med hensyn til arbeidsoppgave og folkene på gården. Guro og jeg har veldig like meninger om hundehold og lederskap/trening.

Fikk resultatet fra røntgen av Mai , hun fikk C (svak)på HD, og A på albuene, det var veldig overraskende, siden moren til Mai kommer fra et kull hvor alle 7 søsken hadde A, og faren, Joe har en veldig god statistkk.